Welkom bij LOT CARE

Beauty Pedicure Health Well-Being


Wilde Pedique (schimmel)nagelcorrectie

Dé moderne teennagelcorrectie
We verlangen allemaal naar mooie en verzorgde voeten waarmee we, als het weer het toelaat, kunnen pronken.

WILDE PEDIQUE silver plus is een professioneel concept waarmee beschadigde teennagels gecorrigeerd kunnen worden en waarmee een blijvend en perfect resultaat nagestreefd wordt. Met WILDE PEDIQUE silver plus kunnen teennagels geheel of gedeeltelijk hersteld worden door middel van een bijzonder elastische kunststof die zich optimaal aanpast aan alle bewegingen van de teennagel. Dit betekent dat een teennagelcorrectie met WILDE PEDIQUE plus op geen enkele wijze als  storend ervaren wordt.

Door zilver toe te voegen als werkzame stof is WILDE PEDIQUE silver plus op een unieke manier verbeterd. WILDE PEDIQUE silver plus heeft een antibacteriële werking, die toegeschreven wordt aan het zilver. Daardoor worden de anti-mycotische componenten die het reeds bevatte, nog beter ondersteund. Het zilver is in de doeltreffende formule verwerkt in de vorm van microzilver.

WILDE PEDIQUE silver plus kan gecombineerd worden met alle moderne laktechnieken zoals bijvoorbeeld French pedicure (het witte randje).

WILDE PEDIQUE silver plus kan ook op gezonde nagels aangebracht worden. Er vindt dan geen nagelcorrectie plaats maar de gel wordt direct op de gezonde nagel aangebracht.