Welkom bij LOT CARE

Beauty Pedicure Health Well-Being


Piroche Cosmétiques

Het hoofdkwartier van Piroche staat in het mooie Merano (Merano is van oudsher een mondaine kuur plaats, vanwege zijn thermale water bronnen) in Noord Italië. In dit permanente onderzoeks- en opleidingsinstituut bevindt zich tevens het eigen laboratorium voor onderzoek en productie. Piroche is trots op haar 30 jaar ervaring in de professionele cosmetica sector.

Filosofie

Natuurlijke schoonheid is het kenmerk van levensvreugde, gezondheid en innerlijke balans. Negatieve leefomstandigheden, emoties en stress brengen onze innerlijke balans en de energie die circuleert in het lichaam snel in de war. Vanuit een cosmetisch perspectief kunnen deze omstandigheden worden opgemerkt in vlekken op de huid, zoals acné of een droge, matte doorschijnende huid met onzuiverheden. Piroche Cosmétiques is geïnspireerd door de Traditionele Chinese Geneeskunde, waarin wordt uitgelegd hoe energie circuleert in het lichaam en wat de beste manier is om obstakels, die een evenwichtige doorstroming tussen yin en yang verhinderen, te verwijderen.

Piroche Cosmétiques is erin geslaagd om schoonheidsbehandelingen te ontwikkelen die de Traditionele Chinese Geneeskunde combineert met Westerse fytotherapie (kruidengeneeskunde) met moderne know-how en technologieën. Het resultaat: een moderne natuurlijke lijn van cosmetica en unieke behandel methode die rekening houdt met de mens als geheel en waarvan het cosmetische effect een positieve invloed heeft op de fysieke en mentale conditie.

Producten

De producten van Piroche Cosmétiques zijn rijk aan natuurlijke werkzame stoffen. Superieure planten extracten, pure essentiële oliën van de hoogste kwaliteit, algen van Bretagne en hoogwaardige klei geven hun waardevolle functies bloot in speciale formules en combinaties om zker te zijn van een efficiënte werking.

Alle producten zijn vrij van:

  • Microplastics (polyethyleen)
  • Hormonen
  • Dierlijke stoffen
  • Parabenen